Hét adres voor als u iets wilt huren!    
 
Industrieweg 41
4283 GX Giessen
Tel.: (0183) 44 97 44
Fax.: (0183) 44 99 63
 

ACS Verhuur
direct huren!VoorwaardenContactinformatie

Aanhangwagen huren

U wilt een aanhangwagen huren? ACS Verhuur in Giessen is hét adres voor u als u een aanhangwagen wilt huren. Of het nu een grote klus is of een kleine verhuizing, het maakt bij ACS Verhuur niet uit. Wij hebben een oplossing voor vrijwel ieder transportprobleem.

Bij ons kunt namelijk een aanhangwagen in alle soorten en maten huren. Die variëteit is een van onze grote voordelen. Wij hebben zo’n groot aanbod omdat we met u meedenken. Daarom kunt u ook bij ACS Verhuur terecht voor hulpmaterialen als sjorbanden, rijplaten, een dekkleed, een disselslot of zelfs een machine transporter.

Uiteraard kunt u bij ons een enkelasser of tandemasser aanhangwagen met open of gesloten bak huren. Een alledaags en handig transportmiddel voor de huis, tuin en keuken klus, maar ook goed voor het grotere werk. Handig is ook de aanhangwagen die u in staat stelt om aan drie zijden te kiepen. Daarnaast kunt u bij ons een aanhangwagen huren voor de meest uiteenlopende zaken. Bijvoorbeeld om een auto, motor of machine te vervoeren.

Op onze website kunt u het totaaloverzicht zien en direct een bestelling plaatsen.