Hét adres voor als u iets wilt huren!    
 
Industrieweg 41
4283 GX Giessen
Tel.: (0183) 44 97 44
Fax.: (0183) 44 99 63
 

ACS Verhuur
direct huren!VoorwaardenContactinformatie

Gereedschap huren

Bij een bouw of verbouwproject komt het moment dat de klusser gereedschap moet huren altijd; vroeg of laat. Dat is het moment voor u om ACS Verhuur in te schakelen. Omdat wij een ervaren verhuurbedrijf zijn kunt u bij ons vrijwel alle gereedschap huren.

Voor een kleine klus binnenshuis, het grote werk aan de buitenkant van een pand of voor werkzaamheden in de tuin, bij ACS Verhuur kunt u al het gereedschap huren die u zich maar kan bedenken. Diesel- en benzineaggregaten, aanhangwagens, hoogwerkers, boormachines, ladders, liften, zaagmachines, elektrabenodigdheden, loodgietergereedschappen, steigers, heaters, bestratingbenodigdheden en schoonmaakapparatuur. Dit is nog maar een greep uit ons assortiment. Het is wel duidelijk: ACS Verhuur is hét adres om gereedschap te huren.

Omdat wij maar al te goed begrijpen dat u niet al het benodigde gereedschap in huis heeft om uw bouwproject uit te voren, kunt u bij ACS Verhuur alle gereedschap huren.

Het totale aanbod staat op onze website. Bekijk deze eens rustig en volg de eenvoudige stappen om dit gereedschap daadwerkelijk te huren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.