Hét adres voor als u iets wilt huren!    
 
Industrieweg 41
4283 GX Giessen
Tel.: (0183) 44 97 44
Fax.: (0183) 44 99 63
 

ACS Verhuur
direct huren!VoorwaardenContactinformatie

Hoogwerker huren

Als trappen tekortschieten dan wordt het waarschijnlijk tijd om een hoogwerker te huren. Bij ACS Verhuur bent u aan het juiste adres om die hoogwerker te huren. Als het overigens toch binnen bereik is dan hebben we ook ladders en een ladderlift te huur.

Verder (en hoger) kunt u dus ook uw hoogwerker huren bij ACS Verhuur. Wij geven u de keuze uit een zelfrijdende hoogwerker met knikarm of schaarconstructie, of er is ook nog de autohoogwerker of de hoogwerker aanhangermodel. Onder de zelfrijdende hoogwerkers hebben we variatie in formaat en reikwijdte. Als u nu denkt, ‘wat zijn er veel mogelijkheden’, dan heeft u het juist. Want naast de grote variëteit in soort hoogwerker die u kunt huren bieden we ook nog allerlei hulpmaterialen als: obstakellamp, valstopbeveiliging, pionnen, stempelplaten en rijplaten.

Hopelijk gaat het nog niet duizelen want behalve een hoogwerker met hulpmaterialen huren kunt u ook bij ACS Verhuur terecht voor alle andere materialen en machines die nodig zijn voor bouwprojecten en onderhoudstrajecten.

Het complete aanbod vindt u op de website van ACS Verhuur. Neem voor persoonlijk advies contact met ons op.