Hét adres voor als u iets wilt huren!    
 
Industrieweg 41
4283 GX Giessen
Tel.: (0183) 44 97 44
Fax.: (0183) 44 99 63
 

ACS Verhuur
direct huren!VoorwaardenContactinformatie

Klusmateriaal huren

Bij een bouw of verbouwproject komt het moment vroeg of laat altijd: de klusser moet klusmateriaal huren. Dat is het moment om ACS Verhuur in te schakelen. Bij ons breed onderlegde en ervaren verhuurbedrijf kunt u vrijwel alle klusmateriaal huren.

Of het nu is voor een kleine klus binnenshuis, het grote werk aan de buitenkant van een pand of voor werkzaamheden in de tuin. Bij ACS Verhuur kunt u alle klusmateriaal huren die u zich maar kan bedenken. Een greep uit ons aanbod: diesel- en benzineaggregaten, hoogwerkers, aanhangwagens, zaagmachines, boormachines, ladders, liften, elektrabenodigdheden, heaters, loodgietergereedschappen, steigers, bestratingbenodigdheden en schoonmaakapparatuur. U merkt het al. ACS Verhuur is hét adres om klusmateriaal te huren.

Wij begrijpen maar al te goed dat u niet alles zelf in bezit kunt hebben om een bouwproject uit te voeren. Precies daarom kunt u alle klusmateriaal die u mist huren bij ACS Verhuur.

Op onze website kunt u het totale aanbod eens rustig bekijken. Verder kunt u daar ook in eenvoudige stappen de klusmateriaal huren. Neem voor meer informatie en advies contact met ons op.